Er wordt steeds meer gehaakt!

10 August, 2009 (01:02) | breien en haken, cursussen | By: Els

Ik vond het leuk om te merken afgelopen cursusjaar, dat er steeds meer mensen bezig wilden met haken. Als kind heb ik zelf veel gehaakt (meer dan gebreid) en ik vind het nog steeds een mooie techniek. Haken vind ik zelf vaak nog wat vrijer en speelser dan breien. Je kunt heel makkelijk in verschillende richtingen werken en op zoveel manieren steken combineren …

Alles met elkaar heb ik daarom nu besloten om mijn cursussen voortaan aan te bieden als brei-en-haakcursussen, zodat het voor iedereen duidelijk is dat je met beide aan de slag kunt.

Voorlopig heb ik nog wat minder voorbeeldmaterialen en boeken over haken dan over breien, maar dat zal de komende tijd wel groeien. Voor cursisten: laat vooral weten in welke technieken of patronen je geïnteresseerd bent, dan ga ik op zoek naar boeken of andere informatie erover!

Write a comment