breinaalden, haaknaalden en nog meer …

12 September, 2009 (20:50) | breien en haken, webwinkel | By: Els

Sinds kort kun je ook breinaalden, haaknaalden en wat andere handwerkmaterialen kopen in mijn webwinkel.

In elk geval heb ik een vrij uitgebreid (en groeiend) assortiment van het merk Addi. Ook verkoop ik Knifty Knitter sets.

En zoek je iets wat ik niet in voorraad heb, vraag gerust – vaak kan ik het wel bestellen.

Op dit moment missen er wat gangbare maten van Addi naalden, maar die worden zoveel mogelijk komende week weer aangevuld. Dit weekend doe ik een bestelling, dus wie nog iets speciaals zoekt … laat het me weten!

Comments

Comment from annemarie brandsma
Time 08/27/2010 at 20:49

heb je voor mij tunisch haaknaald nummertje 12 ???

Comment from Els
Time 08/28/2010 at 11:16

Dag Annemarie,
Voor zover ik het nu (in het weekend) kan nakijken, is 8 mm de grootste maat tunische haaknaalden die ik bij mijn leveranciers kan krijgen. Maar ik zal maandag nog even navragen bij mijn leveranciers of er misschien toch zoiets te krijgen is.
Ik laat het hier weten.
Vriendelijke groet, Els

Comment from Els
Time 09/01/2010 at 13:21

Ik heb nagevraagd over de tunische haaknaalden. Een naald van 12 mm kan ik op dit moment niet inkopen. Misschien in de toekomst wel, want er is meer belangstelling voor.
Ik weet wel dat er ook handgemaakte tunische haaknaalden te krijgen zijn. Stuur me even een berichtje via de website als je daar meer over wil weten. (ik had geprobeerd je te mailen op het e-mailadres dat je hier op de weblog had opgegeven, maar dat kreeg ik weer terug)

Write a comment