de cursussen zijn weer begonnen!

18 September, 2009 (23:55) | breien en haken, cursussen | By: Els

De brei-/haakcursussen zijn weer begonnen en ik geniet er erg van om iedereen weer te zien/spreken en al het moois te bewonderen waar iedereen mee bezig is: allerlei sokken, een M√∂biussjaal, een kabelvest, een omslagdoek in Pauwesteek …

Vorige week dinsdag was de eerste groep, en gisteravond de tweede groep.
Vaak kan ik er zo in opgaan dat ik helemaal de tijd vergeet en voor ik het weet zijn de 2 uur alweer bijna voorbij. Gisteravond was ik zelfs even helemaal ‘vergeten’ dat er ook nog zoiets als tijd bestaat. Toen een van mijn cursisten even ging kijken hoe laat het was, realiseerde ik me ineens weer “o ja, er is niet alleen maar ‘nu’, er is ook nog straks en straks ga ik weer naar huis”. Een bijzondere ervaring!

De hielenslang zal trouwens wel goed van pas komen de komende tijd, want er zijn verschillende mensen die aan de slag willen met sokken en die (andere) hielen willen leren breien.

Write a comment